Mine bøger

ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL

Kost, træning og livsstil, der gør dig stærk og vital + 100 uimodståelige opskrifter

 • Få mere ud af din træning
 • Hente energi af den mad, du spiser
 • Undgå stress
 • Forstå hvad dine hormoner betyder for dit velvære

Jeg har skrevet en uundværlig guide til en hverdag med sundhed og overskud. Bogen indeholder 100 opskrifter på sunde og lækre retter, snacks, drikke og meget andet godt.

Desuden får du inspirerende interviews med de bedste råd fra et hel panel af skønne og vidende kvinder:

 • Anna Bogdanova
 • Lone Frank
 • Helen Eriksen
 • Tanja Eskildsen
 • Mouna Esmaeilzadeh
 • Sally Walker
 • Lone Rasmussen
 • Michelle Hviid
 • Dorte Rindbo
 • Mathilde Mackowski
 • Sofia Manning
 • Majken Matzau
 • Signe V. Bentzen
 • Stine Schou
 • Marie Louise von Sperling
 • Bjarne Stigsby
 • Nicoline Topholt
 • Anne Bech

PRIS: kr. 299,95.

KØB BOGEN HER

RIGTIGE MÆND GÅR OGSÅ I SORT: EN OVERLEVELSESMANUAL TIL STRESSEDE MÆND

Flere end tre gange så mange mænd som kvinder begår hvert år selvmord som følge af ubehandlet stress og depression, hvilket skyldes, at mænds psykiske problemer ikke opdages i tide.

I Rigtige mænd går også i sort afsøger den erfarne erhvervspsykolog Majken Matzau samt sundhedsekspert Umahro Cadogan, hvilke myter og årsager, der ligger til grund for, at så mange danske mænd hvert år rammes af voldsom stress, men ikke søger hjælp herfor.   


Forfatternes tese er, at mænd i lige så høj grad som kvinder rammes af stress, og at langt flere mænd kan og bør hjælpes langt tidligere, således at stressen tages i opløbet og ikke udvikler sig til depression og det, som er værre.


Rigtige mænd går også i sort er en selvhjælpsbog til de mange danske mænd, som er på vej til at gå i sort, og som ønsker at hjælpe sig selv.

Bogen indeholder konkrete svar og anbefalinger såsom: Er jeg stressramt? Hvor hårdt må jeg træne? Hvad gør jeg med mit arbejde? Hvad siger jeg til min kone?  

Med andre ord: Når rigtige mænd går i sort – hvad er så vejen frem?

KØB BOGEN HER

Er du i tvivl om bogen er noget for dig?

Hvis du er lidt i tvivl om Rigtige mænd går også i sort er en bog for dig eller ej, så har du muligheden for at smuglæse 7 uddrag fra bogen sendt direkte til din inbox.

FÅ 7 GRATIS UDDRAG AF RIGTIGE MÆND GÅR OGSÅ I SORT LIGE HER

KØKKENREVOLUTION: DE BEDSTE OPSKRIFTER

 

Køkkenrevolution: De allerbedste opskrifter er en samlet udgave af de bedste af mine opskrifter fra Køkkenrevolution-serien.

Bogen henvender sig til alle de køkkenglade, der gerne vil lave mad, som man får det godt af.

Opskrifterne er baseret på mine 10 kostbud, som jeg har udviklet på baggrund af de nyeste forskningsresultater og min store viden om kost, biokemi og ernæring.

Der er supersunde opskrifter på bl.a. morgenmad, madpakker, aftensmad, antipasti, tapas, snacks, bagværk, slik og desserter. En sundhedscocktail til en sund pris.

KØB BOGEN HER

SAFTER

Safter indeholder opskrifter på juicer, vilde safter, blendede smoothies, varme teer, sød nøddemælk, sunde shots og grøn-grove greenies. Alt kan laves i en håndevending – til styrke for både krop og sjæl.

Bogen har opskrifter og vejledninger, så du nemt kan starte, hvis du er helt grøn, og hvis du allerede er i gang, er der rigeligt med dybdegående viden og udfordrende opskrifter, så du kan inspireres og motiveres til at holde saftgejsten oppe.

Safter indeholder kreative opskrifter med alverdens sunde råvarer, som ellers kan være svære at inkorporere i den daglige kost: blomkålsblade, jomfruolier, frø og chili. Bogen indeholder derudover et helt afsnit om vilde urter, som frit kan plukkes i naturen og saftes derhjemme.

Med Safter får du viden om råvarens særlige indhold og egenskaber, så du kan styrke de indre organer, din krop og dine celler, mens du nyder et velsmag af flydende planter.

Skrevet sammen med Søren Ejlersen der er medstifter af Aarstiderne.

KØB BOGEN HER

SE VIDEOER HVOR SØREN EJLERSEN OG JEG LAVER SAFTER FRA BOGEN SAMT ET PAR EKSTRA

SLIP SLIKKET: DU BEHØVER IKKE AT KÆMPE

Førstehjælp til slikmunde

Har du svært ved at lade slikket stå?

Falder du i, hver gang du ellers havde bestemt dig for, at det skulle være slut med søde sager?

Nu er der hjælp at hente for alle, der ikke kan holde snitterne fra slikfadet.Lone Rasmussen har helt fra barndommen trøstespist og været overvægtig. Og selv om hun godt vidste, at hverken skumbananer eller kanelgifler gjorde noget godt for hendes krop eller humør, så var det nemmere at dulme følelserne ved at tilfredsstille den søde tand. Tidligt i sit liv kørte hun fast i et had-kærligheds forhold til slik og kager.


I dag kan hun se tilbage på en lang udvikling, hvor hun har lært at sætte sig selv i højsædet og det har smittet af på både slik-trang, men også andre områder af hendes liv.

Og da hun i 2009 mødte ernæringsekspert Umahro Cadogan faldt ti-øren for alvor. Ret hurtigt lå det lige for at fusionere Lones erfaring og Umahros viden om blodsukker, sukkerafhængighed og ernæring. Ud af det er der kommet bogen Slip slikket.Med Slip slikket giver Lone og Umahro alle deres bedste råd til, hvordan du kan erstatte slikket med andre vaner, din krop bliver gladere af.

Umahro afslører, hvad dit yndlingsslik egentlig består af (vidste du f.eks. at den ingrediens, som gør skumslik elastisk, er præcis det samme, som gør tapetklister… ja, klistret?) og Lone giver strategier for, hvad du gør, når det sorte hul i maven eller den bevidstløse proppen i munden truer med at tage over.

Her er ingen løftede pegefingre, fanatiske sundhedskure eller trusler om slikcølibat. For både Lone og Umahro elsker selv at spise masser af godter – de foretrækker bare, at de er lavet af gode råvarer uden tilsætningsstoffer.Bogen indeholder 40 opskrifter på Umahros sunde slik, bl.a. bananpops med kakao og lakrids, frossen ”citronmåne” og grøn te-brus.


KØB BOGEN HER

HERREREVOLUTION: SÅDAN FÅR DU STYRKE, POTENS OG POWER

Vindermad og energi til herrerne! 

Hele Danmarks superkok og ernæringsekspert, Umahro Cadogan, har skrevet en veloplagt og jordnær bog til danske mænd om, hvor stærke og sunde og fulde af energi, de kan blive, hvis de giver deres krop det, den har brug for. 

Mange mænd går rundt og har en følelse af, at de er i ret god form, fordi de spillede en masse fodbold som barn. I virkeligheden kunne de fleste gøre en meget bedre indsats for deres sundhed, end de gør.

Det er endda ret enkelt. Umahro Cadogan, som selv er et omvandrende energibundt, giver her danske mænd en overskuelig vej til et sundere og bedre liv, bare ved at spise sundere og snige noget motion ind i hverdagen. 

Bogen indeholder opskrifter på vindermad - morgenmad, frokost, madpakker, snacks, desserter, drikke - der appellerer til mænd, både i tilberedning (et kodeord er en god maskinpark i køkkenet!), smag og fotos.

Desuden forklarer Umahro Cadogan i sit sædvanlige veloplagte sprog, hvad det betyder for en mand, at han passer på sin krop - ikke mindst for potensen! Hvor burgere og pomfritter virker som den rene potensdræber, kan man styrke potensen med bønner, broccoli, fisk, jomfruolier, frugt, løbetræning og andre gode ting. 

En række eksperter bidrager i bogen med deres særlige viden om bl.a.:

 • Chris MacDonald om sundhed og træning
 • Jesper Elling fra Quantum Leap Consulting Associates om vigtigheden af den rigtige mad for travle ledere
 • Henning Daverne om at meditation også er for rigtige mænd og ikke blot svagpissere
 • Jacob Søndergård a.k.a. BS Hulk om optimal træning
 • Christian Have om vigtigheden om at være noget for andre og motivationen til at blive sund
 • Mads Bo fra High On Life om sundhed og hvordan man gør det enkelt og lige til
 • Min far David om supermad og at holde sig sund selv når man kommer op i alderen
 • Teenage-vidunderet Jakob Sabroe der allerede havde haft et lille øko bageri og nu har eget mini catering firma…alt sammen inden han var færdig med 1.G!
 • Carsten Vagn Hansen om hvordan man lever længe
 • Søren Ekmann fra Gotvedskolen og forfatter til bogen Fra regnorm til anakonda om bækkenbundstræning

KLIK HER FOR AT KØBE BOGEN

Uddrag

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE ET FYLDIGT UDDRAG AF HERREREVOLUTION: SÅDAN FÅR DU STYRKE, POTENS OG POWER

AARSTIDERNES NYE LIVRETTER

Til når der skal kræses

Aarstiderne er klar med en sand køkkenmursten med nye livretter. De gode Aarstiderne-kokke har denne gang taget venner med på kogeholdet for at sikre diversitet og smagsmæssig mangfoldighed. 

Sammen har de lavet en bog med nye klassikere – livretter, vi spiser som hverdagskost i familiært lag, og når vi skal blære os til gæstebud. Det er mad, der smager af hele verden, bringer naturen ind i dit køkken, får antioxidanterne til at danse og smagsoplevelserne på bordet.

Fra bogens indhold:

 • Asiatisk kylling i icebergsalat-skåle med rå ris og koriander
 • Ærte-basilikumsuppe med rejer
 • Marokkansk lammegryde
 • Stegt lyssej med porre, peberrods-smør og krydderurter
 • Pære i tempura med rosmarin, chili og blåskimmelost
 • Grøn cashewananasmælk
 • Mokka-valnøddebrownies
 • Biscotti, citroncreme og kaffe-chokolademousse

Om forfatterne

Bogens opskrifter er skrevet af Aarstidernes egne gamle kendinge fra køkkenet, Søren Ejlersen (medstifter), Thomas Hess og Sanne Venlov, samt af de dygtige gæstekokke Carsten Kyster, Umahro Cadogan og Pernille Skjødt – alle garvede kogebogsforfattere.

KØB BOGEN HER

Mere Køkkenrevolution fra Umahro

Flere eminente retter fra Umahro 

Titusindvis af kvinder købte Køkkenrevolution på høje hæle og blev hurtigt trofaste fans af Umahro. De købte Køkkenrevolution for hele familien, så de kunne lave sund mad til børn og voksne. Nu kommer den tredje bog med uimodståelige og slubrende sunde opskrifter fra Umahro.

Mere Køkkenrevolution fra Umahro er spækket med lækre opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, snacks, drikke og læssevis af sundhedstips og tricks fra den sunde mads mester. Det er mad, din krop forstår og elsker - du får ren energi af det, du spiser!

Principperne bag er:

 • Intet tilsat sukker. Fremhæv madens egen sødme med krydderier.
 • Fuldkorn i stedet for tomme kulhydrater.
 • Basislækkerier til køleskabet uden sukker, fløde og smør.
 • Optimal udnyttelse af tiden i køkkenet, så du får mere tid til dig selv og din familie uden at gå på kompromis med kvalitet og sundhed.

Igen med indbydende fotos af Line Thit Klein.

KØB MERE KØKKENREVOLUTION FRA UMAHRO

Se videoklip hvor Umahro laver 2 opskrifter fra Mere Køkkenrevolution fra Umahro

Køkkenrevolution for hele familien

Opfølgerene til Umahros kogebog Køkkenrevolution på høje hæle - 110 fabelagtige opskrifter til travle kvinder der vil spise sundt er på vej. Den hedder Køkkenrevolution for hele familien med Umahro og Telma - 104 uimodståelige opskrifter på sund mad, børn og voksne vil elske. Denne gang har Umahro fået hjælp af Thorbjörgs 13-årige datter Telma. Magen til fantastisk mad- og sundhedsglad steddatter er vist ikke til at finde andetsteds. Telma har valgt 104 opskrifter til bogen. Nogle er hendes helt egne, nogle er favoritterne blandt Umahros opskrifter og nogle har Telma fået Umahro til udvikle, f.eks. hvid sovs der smager som hun vil have det og er så sundt at Umahro godkender det. Alle opskrifterne følger selvfølgelig Sundhedsrevolutionens 10 kostbud og er ligeså himmerigsmundfuld-agtige som opskrifterne i Køkkenrevolution på høje hæle. Over 80% af opskrifterne er helt mælke- og glutenfrie, da hverken Umahro eller Telma tåler større mængder gluten eller komælk regelmæssigt. Men der er nu pitabrød, pizza og hjemmelavet yoghurt med, selvom Umahro og Telma kun nyder dem en gang i mellem.

KØB KØKKENREVOLUTION FOR HELE FAMILIEN

Klik her for at komme videre til listen med produkter, køkkenudstyr, forhandlere o.l. Umahro og Telma anbefaler.

Nutrition and Mental Health: A Handbook. An Essential Guide To The Relationship Between Diet and Mental Health

Umahro har skrevet det indledende kapitel "Moderne Diets: A Recipe For Madness" omhandlende hvilken rolle ernæring spiller i mentalfunktion og behandlingen mentale samt psykiatriske problemer i bogen Nutrition and Mental Health: A Handbook. An Essential Guide to the Relationship Between Diet and Mental Health. Bogen blev til på baggrund af den meget succesfulde konference Feeding The Brain, der kørte årligt i London tidligere, en konference Umahro har undervist på.

Andre medforfattere er bl.a. Alexandra Richardson fra Oxford University, der har lavet mange af studierne af effekten af fiskeolietilskud på hyperaktive børn, prof. Michael Crawford der godt kan regnes for en slags "omega-3 fedtsyrernes godfather", Vera Stejskal der er ekspert i tungmetalforgiftninger og lægen Natasha Campbell McBride, der er ekspert i udredning og behandling af autisme. Læs mere her.

KØB BOGEN

 

 

Køkkenrevolution på høje hæle

Umahros fantastiske kogebog Køkkenrevolution på høje hæle er på kort tid blevet et naturligt "køkkenværktøj" i mange danske hjem. Antallet af solgte bøger er over al forventning.   

Bogen tager dig med på det smagseventyr, som rigtig mad byder på.
Mad der smager og heler.
Ren medicin forklædt som lækkerbiskener.
Ren helsegastronomi!

Umahro har selv været på "smags-safari" de sidste 11 år.
Han deler sin viden og alle sine oplevelser med dig, så du også kan komme afsted.

Du kommer til at lave en køkkenrevolution i dit hjem og en sundhedsrevolution i din krop… og til at smage alskens himmelske godbidder.

Bogen indeholder 110 opskrifter, der alle er uden tilsat sukker, raffinerede kornprodukter, billige olier og andre inferiøre ingredienser.
Med et par enkelte undtagelser er de også gluten- og mælkefri.

Opskrifterne er ganske overkommelige og kan sagtens laves i et travlt liv.
Bogen er altså et must… også for dem, der ikke tåler mælk og gluten men stadigvæk bare MÅ have masser af velsmag.

Klik her for at komme videre til listen med produkter, køkkenudstyr, forhandlere o.l. Umahro anbefaler.| Mere
 
logo