SLIP SLIKKET: DU BEHØVER IKKE AT KÆMPE (2012) • UDSOLGT

FØRSTEHJÆLP TIL SLIKMUNDE!

Har du svært ved at lade slikket stå?

Falder du i, hver gang du ellers havde bestemt dig for, at det skulle være slut med søde sager?

Nu er der hjælp at hente for alle, der ikke kan holde snitterne fra slikfadet?

Lone Rasmussen har helt fra barndommen trøstespist og været overvægtig. Og selv om hun godt vidste, at hverken skumbananer eller kanelgifler gjorde noget godt for hendes krop eller humør, så var det nemmere at dulme følelserne ved at tilfredsstille den søde tand. Tidligt i sit liv kørte hun fast i et had-kærligheds forhold til slik og kager?

I dag kan hun se tilbage på en lang udvikling, hvor hun har lært at sætte sig selv i højsædet og det har smittet af på både slik-trang, men også andre områder af hendes liv.

Og da hun i 2009 mødte ernæringsekspert Umahro Cadogan faldt ti-øren for alvor. Ret hurtigt lå det lige for at fusionere Lones erfaring og Umahros viden om blodsukker, sukkerafhængighed og ernæring. Ud af det er der kommet bogen Slip slikket.

Med Slip slikket giver Lone og Umahro alle deres bedste råd til, hvordan du kan erstatte slikket med andre vaner, din krop bliver gladere af.

Umahro afslører, hvad dit yndlingsslik egentlig består af (vidste du f.eks. at den ingrediens, som gør skumslik elastisk, er præcis det samme, som gør tapetklister… ja, klistret?) og Lone giver strategier for, hvad du gør, når det sorte hul i maven eller den bevidstløse proppen i munden truer med at tage over.

Her er ingen løftede pegefingre, fanatiske sundhedskure eller trusler om slikcølibat.

For både Lone og Umahro elsker selv at spise masser af godter – de foretrækker bare, at de er lavet af gode råvarer uden tilsætningsstoffer.??

Bogen indeholder 40 opskrifter på Umahros sunde slik, bl.a. bananpops med kakao og lakrids, frossen ”citronmåne” og grøn te-brus?

BOGEN ER UDSOLGT MEN DU KAN SLIPPE SLIKKET ONLINE!

Selvom bogen Slip slikket er udsolgt, kan du alligevel godt få hjælp til at slippe slikket.

Umahro og Lone har optaget foredraget "Slip slikket" og lavet et 7-ugers online forløb om at slippe slikket, hvis du virkelig har behov for at slippe slikket og alt det tilsatte sukker.

KØB SLIP SLIKKET FOREDRAGET FOR KR. 129,00

KØB SLIP SLIKKET PÅ 7 UGER ONLINE FORLØBET FOR KR. 499,95

KØB BØGER DER MINDER OM "SLIP SLIKKET"