FOR KANTINER

GØR DIN KANTINE TIL EN CENTRAL AF VELSMAG, ENERGI OG SUNDHED

Ansatte fortjener den absolut bedste mad, så de er helt på toppen, sprængfyldte med energi og får masser af velsmag.

Umahro er ekspert i meget sund mad, der optimerer energiniveauet, forbedrer koncentrationen, stabiliserer blodsukkeret og samtidig smager fortryllende.

Og Umahro mener, at det er virksomheder og organisationers pligt, at sørge for, at deres ansatte får god og velsmagende mad, der både giver energi, sundhed og store smagsoplevelser, når nu virksomheder har så stor indflydelse via kantinen.

For maden i kantinen er med til at flytte ansatte fra usund til sund og fra sund til toppræstation.

Få Umahros hjælp til at lave en revolution i kantinen, så den (i endnu højere grad) serverer en overflod af velsmag og ekstra nærende mad.

UDVALGTE KUNDER

Kammeradvokaten • DFDS • ISS • Urtekram • TDC • Saxo Bank • Charlottehaven • Comwell Snekkersten • Bo-Concept

SÅDAN SER ET TYPISK FORLØB UD

Kantineudviklingsforløb starter altid med, at Umahro og du/I gennemgår, hvad jeres ønsker og behov er.

Derefter kommer Umahro på besøg en dag, for at få lov til at opleve kantinen både bag kulisserne og ude hvor maden serveres og spises.

Derefter går Umahro i tænkeboks og laver et foreløbigt ide-katalog, med tanker og forslag baseret på formødet og indtrykkene hans observationsdag.

Derefter laver Umahro en dagsworskhop for alt personalet i kantinen/køkkenet, hvor I både laver mad, gennemgår Umahros observationer og tanker og fokuserer på de bestemte områder, I gerne vil vide mere om.

Derefter laver Umahro en endelig plan, som I godkender og så søsættes forløbet med nye opskrifter og tiltag, Umahro live i kantinen, evt. foredrag om mad og sundhed for de ansatte og hvad implementeringsplanen ellers indeholder.

Bagefter følges der op og evalueres, for at lave evt. efterjusteringer.

Altsammen med fokus på, at gøre jeres kantine i stand til at servere den absolut bedste mad, hvad angår smag, sundhed og præstation på arbejdet.