TOPLEDERKUREN™

EKSPERTEN BAG: UMAHRO CADOGAN

Umahro Cadogan (f. 1977) er kendt som sundhedens og madens mastermind og har hjulpet topledere gennem personlige 1-til-1 konsultationer og forløb siden 1999 og inspireret og hjulpet flere hundredetusinder gennem hans bøger, foredrag, workshops, TV-programmer, radio, podcasts og samarbejder med danske og internationale firmaer og organisationer.

Umahro underviser læger, farmaceuter, diætister og andet sundhedspersonale i den nyeste viden om ernæring, genetik, hormoner og biokemi både i Danmark og udlandet. Han var en del af fagpersonerne bag The Textbook of Functional Medicine, har tidligere været Adjunct Professor på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States og sidder med i en forskningsgruppe på Københavns Universitet.

Han er personlig rådgiver for topledere og sportsfolk og har hjulpet nogle af danske og internationale virksomheder og organisationer, såsom FN, WHO, Saxo Bank, ISS, Dong Energy, Danske Bank, Mærsk, Deloitte, PWC, Pfizer, UBS, Danfoss, Novo Nordisk, Novozymes, DT Group, Philips, Novartis, Microsoft og Kammeradvokaten.