TOPLEDERKUREN™

TOPLEDERKUREN™ • FÅ DE SIDSTE 10% MED

Du har den helt rigtige cykel, de rigtige løbesko og du træner optimalt, men hvad med din kost og resten af din livsstil – er den også optimeret maksimalt?

MÅLGRUPPE

Toplederkuren™ er designet til dig der er den professionelle og meget travle topleder, der skal præstere maksimalt på jobbet, i familien m.v. og som har indset nødvendigheden af, at være i optimal form på alle områder.

INDHOLD

Toplederkuren™ er et 3-til-4 måneders forløb, der tager afsæt i den nyeste forskning indenfor sundhed, performance, biologi og genetik og den bedste praksis for at omsætte denne viden til resultater for dig som topleder.

Forløbet omfatter:

  • Indledende og afklarende samtale.
  • Indledende personlig konsultation på 2-3 timer hvor vi kortlægger dine kostvaner, livsstil, adfærd, helbredshistorie, hverdag, vaner og ønsker samt behov og laver de første ændringer i kost og livsstil, så du maksimerer din performance og udnyttelsen af dit fulde potentiale samtidig med at du bliver endnu sundere på den lange bane.
  • Omfattende biokemiske og genetiske tests (din genetik i forhold til sundhed, vægtkontrol og træning, de bedste tests for hjertekarsygdom, omfattende test af din ernæringsstatus, omfattende screening af dine hormoner)
  • Opfølgende konsultation på 2-3 timer, hvor vi gennemgår dine testsvar og justerer din plan ud fra disse samt de erfaringer, du allerede har gjort dig efter den første konsultation.
  • Afsluttende konsultation på 2-3 timer, hvor vi evaluerer, hvor langt du er nået og hvordan din fremadrettede plan for mad, motion, søvn, livsstil o.s.v. skal være. Vi ser også på hvilke tests der evt. skal gentages.
  • Eksemplarer af Umahros bøger om madlavning og sundhed
  • Løbende sparring pr. tlf og SMS efter behov

PRISEN FOR TOPLEDERKUREN™

Toplederkuren™ koster kr. 59.000,00 ex. moms alt inkl.

Beløbet inkluderer alle konsultationer, løbende sparring, de beskrevne tests og undersøgelser, Umahros tolkning af alle testsvar og eksemplarer af Umahros bøger.

Der kan tilkøbes ekstra tests, hvis der er specielle behov, der skal afdækkes.

Der kan ligeledes tilkøbes konsultationstid til familiemedlemmer eller en madlavningsseance for hele familien enten i eget køkken eller hos Umahro. Prisen for dette aftales særskilt.

BOOK DIN INDLEDENDE SAMTALE

Kontakt Umahro på 31328178 eller skriv til hans PA Kathrine på hello@umahro.com, for at booke din gratis indledende og afklarende samtale, for at se om Toplederkuren™ er det rette for dig?

EKSPERTEN BAG: UMAHRO CADOGAN

Umahro Cadogan (f. 1977) er kendt som sundhedens og madens mastermind og har hjulpet topledere gennem personlige 1-til-1 konsultationer og forløb siden 1999 og inspireret og hjulpet flere hundredetusinder gennem hans bøger, foredrag, workshops, TV-programmer, radio, podcasts og samarbejder med danske og internationale firmaer og organisationer.

Umahro underviser læger, farmaceuter, diætister og andet sundhedspersonale i den nyeste viden om ernæring, genetik, hormoner og biokemi både i Danmark og udlandet. Han var en del af fagpersonerne bag The Textbook of Functional Medicine, har tidligere været Adjunct Professor på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States og sidder med i en forskningsgruppe på Københavns Universitet.

Han er personlig rådgiver for topledere og sportsfolk og har hjulpet nogle af danske og internationale virksomheder og organisationer, såsom FN, WHO, Saxo Bank, ISS, Dong Energy, Danske Bank, Mærsk, Deloitte, PWC, Pfizer, UBS, Danfoss, Novo Nordisk, Novozymes, DT Group, Philips, Novartis, Microsoft og Kammeradvokaten.