TOPLEDERKUREN™

BLIV DEN FERRARI DU BØR VÆRE!

Hvis en administrerende direktør bliver syg og må holde op med at arbejde (og det kommer ud i pressen), så kan virksomhedens aktieværdi falde med mere end 5% på 1 uge.

Hvis lederen er syg i flere måneder og derfor uarbejdsdygtig, så koster det 10-15% af aktieværdien.

Hvis den administrerende direktør bliver så syg, at vedkommende må stoppe og erstattes, så taber en virksomhed op til 25% af sin aktieværdi.

Derfor er det helt essentielt at alle på ledelsesniveau faktisk er sunde og raske…og bliver ved med at være det i mange år endnu.

Og at de spiser og lever på en måde, så de har adgang til al den fysiske og mentale energi og ressourcer, der skal til for at gøre sig på topniveau i erhvervslivet.

Det kan måles på bundlinjen, når ledelsen, direktionen og bestyrelsen er sunde.

One size really fits no one…så passer generelle sundhedsprogrammer godt nok til lige præcis dig?

Nutidens sundhedsprogrammer for topledere og nøglemedarbejdere er på ingen måde dårlige, men de kan laves endnu bedre og endnu mere effektive.

Heldigvis er fremtidens topleder-sundhedsprogram her allerede…og det bliver brugt flittigt.

Det hedder Toplederkuren™ og er Umahros tilbud for dig der skal toppræstere og blive ved med det i mange år endnu.

Umahro har mange ledere, high performere og andre, der hele tiden skal være skarpe og peak performe samt forblive sunde på Toplederkuren™.

Den har transformeret dem fra sund til toppræstation.

Skal du eller dit team også på Toplederkuren™?

Skal du eller dit team også finde ud af, hvad der er din eller jeres individuelle formel på vitalitet, energi, sundhed og evnen til at præstere og peak performe nu og mange år frem?